hűtő leolvasztás

kü lső méretek mm (szé / mé / ma) ... készült polisztirol belső burkolat ... retek, fogantyúk, lábazatok, hirdetőpanelek és belső bur-.

biztosít a friss gyümölcs, saláta, zöldség, ... A padlizsán, a paprika, a cukkini és ... nyersen fogyasztandók, mint pl. fejes saláta vagy sörretek, tojás ...

Generation Building Solutions Hungary Kft-t. Az által- unk kínált megoldások nem egyszerűen egy terméket vagy szolgáltatást jelentenek. Az NGBS Hungary Kft.

szekrény hosszabb távollét alatt zárva és üresen álljon anélkül, hogy kellemetlen sza- gok képződnének a készülékben. Fontos A hűtőteret a távollét idejére ...

ajtótömítések szerszám használata nélkül kicserélhetők, és az ajtó nyitási iránya is problémamentesen megfordítható. Megerősített szigetelés.

Mielőtt a készüléket használatba veszi. Figyelmesen olvassa végig a használati és szerelési utasítást! Fontos tanácsokat kap a készülék beszerelésére,.

A hűtőkörökben az hűtőközeg és a hűtőközegben oldott olaj együtt kering az összes elemben, ezt az áramlást kell folyamatosan fenntartani. A hermetikus.

köszönhetően a készülék belseje könnyen átlátható és rendszerezhető.A fiók állítható magasságú helyezhető el és kiválóan alkal-.

Használati utasítás a hűtő-fagyasztó kombinációhoz. 7081 934-03 ... miszert helyezze fiók nélkül közvetlenül a szekrény aljára, vagy.

Soha ne helyezzen fagyasztott élelmiszert a szájába és ne ... A fogantyú áthelyezése (R): távolítsa el a dugaszokat/fedeleket, csavarozza ki a.

A fagyasztó friss élelmiszerek fagyasztására és fagyasztott élelmiszerek ... A készülék és a fölötte elhelyezett szekrény között legalább 5 cm rés kell.

max. 30 nap saláta, karfiol, radicchio, rebarbara max. 21 nap brokkoli, spárga, kel, kínai kel, karalábé, retek max. 14 nap hagyma, gomba, spenót, borsó.

Ez a tananyag azoknak készült, akik a hűtő- és fagyasztó készülékek értékesítéséhez ... A frissentartó szekrény gondoskodik a megfelelő friss levegő ...

Azokat a palackokat, amelyeket gyors lehűtésre tesz be a fa- ... Ajtóriasztás esetén világít, hőmérséklet ri- ... Amint a hűtőkészülék a beállított fa-.

gyasztott áru nagyon alacsony hőmérséklete miatt az az ajkaihoz, ... A palacktartó lamellái beleérnek a pa‐ ... ratartalom / egyedül a betárolt.

Oldalunk használatával beleegyezik abba, hogy cookie-kat használjunk a jobb oldali élmény érdekében.